We zijn trots op onze leveranciers!

Leverancier worden? Stuur een mail voor meer informatie.

Bakkerij Schreuder

Eibergen

Onze artisanale desem broden worden gebakken met de beste ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Basic, puur en zuiver, maar absoluut verfijnd van smaak!

Eko Boerderij Arink

Lievelde

Sinds 2012 zijn we op de boerderij met Hermiene Makkink gestart met de productie van “Zwaluwgekwetter”, een zachte witschimmelkaas van rauwe melk. Naast de melkkoeien houden we 80 stuks jongvee en vleesvee. We werken geheel Antibiotica-vrij, waardoor we kunnen garanderen dat het vlees in onze boerderijwinkel vrij van residuen is.

Website

Boerenzuivel van Claudia

Eibergen

Op het melkveebedrijf van de familie Krooshof wordt een gedeelte van hun eigen melk op ambachtelijke wijze bereidt en verwerkt tot heerlijk dagverse zuivelproducten zoals: karnemelk, yoghurt, vla en hangop. Deze producten worden verkocht in onze winkel op de boerderij. En zijn ook te bestellen via de webwinkel van Buurtmarkt Goed Volk.

Website

Nr. 30

Harreveld

In deze tuin en moestuin verbouwen we samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben groenten, kruiden en fruit. De oogst gaat voor een groot deel naar abonnementhouders van het “groentekissie”, Buurtmarkt Goed Volk en naar Bistro de Olliemölle. De tuin is een groene ontmoetingsplek voor iedereen. Kom gerust kijken, proeven, plukken of een praatje maken.

Website
Hallo!
Ik ben Maria en één van de kleinschalige leveranciers voor onze buurtmarkt Goed Volk. Opgegroeid ben ik in Oostduitsland waar het hebben van een moestuin niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk was, omdat je anders niet genoeg te eten had. We gingen alles zelf zaaien, kweken, onderhouden, oogsten en verwerken, wekken en later invriezen, natuurlijk met hulp van zon, water en aarde. Als kind werd mij dat dus al met de paplepel ingegoten en ik vond het fantastisch. Wanneer je voedsel niet in overvloed hebt dan leer je het pas waarderen. Ik kan dus ook heel slecht tegen voedselverspilling.
In Lichtenvoorde hebben wij maar een kleine mostuin aan huis, waar vooral groenten en kruiden mogen groeien. In de rest van de tuin staan een heleboel (kleine) fruitbomen, bessenstruiken, kruiden en eetbare bloemen. Zo’n 90% van al de planten in onze tuin zijn eetbaar. Dat is heel erg leuk want je kan dus overal van snoepen en niks is lekerder dan het opeten van je eigen oogst.
Veel van wat ik overhoud bied ik aan bij Goed Volk, waaronder diverse jams, geleis, siropen, appelmoes, maar ook verse kruiden, knollen zoals aardperen of eetbare bloemen. Ook bak ik heel graag bijvoorbeeld brood en zal ik dat ook af en toe aan gaan bieden. Alles wat ik maak of aanbied maak ik dus in kleine oplages en bereid ik zorgvuldig met zo min mogelijk, maar wel met biologische producten. Alles wat ik toevoeg wat ik niet zelf verbouw, koop ik biologisch, denk aan bijvoorbeeld suiker voor de jam of citroenen. Voor alle producten van Maria’s Moestuin geldt dus ook dat wanneer het op is dat het ook echt op is, omdat ik dit naast mijn andere werkzaamheden doe en niet als hoofdzaak, maar wel met heel veel plezier.

Odin

Doetinchem

Met onze ervaring (sinds 1983) als groothandel in 100% biologische en biodynamische producten, kies je voor een betrouwbare en ervaren partner voor levering van jouw verse en houdbare producten. Je kunt bij ons terecht voor AGF (aardappelen/groenten/fruit), zuivel, koelvers, kaas, diepvries, DKW (droge kruidenierswaren) en cosmetica.

Website

Maatschap Rouwhorst-Hahné

Mariënvelde

Wij produceren Varkensvlees van zelf gemeste varkens die worden gemest volgens de eisen die worden gesteld aan Biologische productienormen. Daarnaast hebben we een samenwerking met een leverancier van rundvlees van luxe Blonde d’Áquitaine vleesstieren , die worden gemest, volgens de eisen die worden gesteld aan een I.K.B. rundvlees programma.

Vlees wordt in porties vacuüm verpakt en vriesvers aangeleverd !

Wij leveren enkele malen per jaar aan particulieren (momenteel 2 x per jaar, bij interesse gaan we dit vaker doen) Dat betekent dat we niet wekelijks beschikbaar zullen zijn. Houdt daar rekening mee bij uw bestelling. Verder kunnen we niet binnen 1 week produceren en leveren. Nadat we de bestellingen binnen hebben gaan we de dieren en het slachtproces voorbereiden. Daarna is er ook nog enige tijd nodig om het vlees te verwerken. Hierdoor duurt het ongeveer een maand voor dat wij kunnen leveren.